Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten, Socialhögskolan

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Samhällsvetenskapliga fakulteten är ett av Sveriges ledande kunskapscentra för forskning och utbildning inom samhällsvetenskap och beteendevetenskap och bedriver verksamhet i både Lund och Helsingborg.

Vid Socialhögskolan finns socionomprogrammet, fristående kurser, magister- och masterutbildning och en välutvecklad forskning inom det sociala arbetets centrala forskningsområden (se www.soch.lu.se). Socialhögskolan bedriver verksamhet i både Lund och Helsingborg.

Är du en noggrann och strukturerad person som har lätt för att sätta dig in i olika administrativa system? Tycker du om kontakter med studenter och lärare? Är du en serviceinriktad och initiativrik person som både kan arbeta självständigt och i samarbete och dessutom kan prioritera i perioder med hög arbetsbelastning? Då är kanske du den vi söker till vår administrativa grupp vid Socialhögskolan, Lunds universitet.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär i första hand att ha hand om lokalbokning samt utbildningsadministration för en del av institutionens kurser, både på campus och webbaserade kurser. Tjänsten kan även inkludera andra administrativa uppgifter, t.ex. skrivande av mötesprotokoll.

Rollen förutsätter ett kontinuerligt och nära samarbete med institutionens övriga utbildningsadministratörer, ledning och lärare, men även med administratörer inom andra delar av Lunds universitet.

I de utbildningsadministrativa uppgifterna ingår främst studentkontakter, resultatrapportering i Ladok, kursplanehantering, administrativt stöd för Luvit och Live@lund samt att bistå i administration relaterad till antagning av studenter. Lokalbokningen omfattar både löpande om-/och nybokningar samt bokningar i samband med schemaläggningen av kommande termin.

Önskvärda kvalifikationer
Högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, humaniora eller närliggande ämnesområde är ett krav. Du ska också ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska såväl som engelska. Mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga är också ett krav. Erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete och webbkommunikation är meriterande. Tidigare erfarenhet av lokalbokning är särskilt meriterande.

Vi ser mycket gärna att den sökande har erfarenhet av och inblick i utbildningsstrukturen inom Lunds universitet, liksom god kunskap i att använda studieadministrativa verktyg som Ladok, NyA, LUBAS, LUCAT och lokalbokningssystem som TimeEdit.

Mycket stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Arbetet är periodvis intensivt, vilket ställer krav på förmåga att arbeta under tidspress och att självständigt kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Andra viktiga egenskaper är initiativförmåga samt en ambition och förmåga att bidra till att utveckla och förbättra verksamheten. Vidare är personliga egenskaper som ordningssinne, flexibilitet och en hög grad av serviceorientering av stor betydelse.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/454
Kontakt
  • Staffan Blomberg / Prefekt, +46462223162 / staffan.blomberg@soch.lu.se
  • Marcus Knutagård / Biträdande prefekt, +46462229384 / marcus.knutagard@soch.lu.se
  • Ellinor Weise / Personalsamordnare, +46462229668 / ellinor.weise@soch.lu.se
Facklig företrädare
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-02-06
Sista ansökningsdag 2018-02-19

返回职位空缺页面