Lunds universitet, LUs kultur- och museiverksamheter, Skissernas museum

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Skissernas Museum vid Lunds universitet är en kreativ arbetsplats där konstnärlig process och offentlig konst är i fokus. Efter museets stora invigning i januari 2017 arbetar vi nu fokuserat med förmedling. Målet är att utifrån samlingarna och ett rikt utbud av utställningar, pedagogik och programverksamhet förstärka museiupplevelsen och skapa ett välbesökt museum av hög klass. Museet arbetar aktivt för att nå en stor publik där studenter och unga vuxna särskilt uppmärksammas.

Kravprofil
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete inom kultur med bokningar och programläggning. Du har erfarenhet att bearbeta text och bild i marknadsföringssyfte med goda kunskaper i skrift på engelska och svenska. Vi ser det som en stor fördel om du har ett brett nätverk inom kultur främst i Skåne men även nationellt. Du har tidigare arbetat med marknadsföring och annonsering av events på Facebook och är vass inom kommunikation. Det är meriterande om du har arbetat inom projektledning eller marknadsföring och kommunikation samt har kunskaper inom Photoshop/InDesign.

Arbetsuppgifter
Som programassistent arbetar du till en början tillsammans med museets programkoordinator med programläggning, marknadsföring och innehållsproduktion till sociala medier. De första månaderna arbetar du och programkoordinatorn tillsammans, därefter arbetar du självständigt. Arbetet innebär att ansvara för koordinering, planering och genomförandet av bokningar till museets programverksamhet, samt producera och publicera innehåll på sociala medier. Även genomförande av vissa arrangemang under kvällar och helger kan förekomma. Du kommer främst att arbeta med museets programformat såsom Skissernas Night och Thursday Sessions. Arbetet innebär nära samarbete med ledningsgrupp och ställer stora krav på att du kan planera och disponera arbetet självständigt.

Kvalifikationer
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som initiativkraft, samarbetsförmåga, förmåga att vara strukturerad samt att kunna följa instruktioner. Du kan arbeta effektivt och är lösningsorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska och har god förståelse för målgruppsinriktad kommunikation.  

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/456
Kontakt
  • Patrick Amsellem, +46462227286
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-02-13
Sista ansökningsdag 2018-02-27

返回职位空缺页面