Campus service

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

LU Service är en sektion inom universitetets gemensamma förvaltning och erbjuder såväl tjänster som produkter till universitetets verksamheter. LU Service består av sex avdelningar som arbetar med bl.a. lokalvård, vaktmästeri, reception, tryckeri, post, parkering, universitetsbutik, konferens och bostäder. LU Service har 245 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare på Campus Service är du en otroligt viktig tillgång för institutionerna eftersom du bidrar till att arbetet i fastigheten kan flyta på utan hinder. Det är dig man kontaktar om man behöver hjälp med något på kontoret, som t.ex. byte av lysrör, internflytt på kontor, montering av kontorsmöbler och utdelning av post. Du hanterar också inkomna felanmälningar genom att följa upp och beställa ramavtalad entreprenör för åtgärder av dessa. Vi sätter stor vikt vid service såväl som kvalitet inom institutionen och erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete inom en spännande verksamhet.

Du kommer bland annat att hantera:

 • Allmän administration runt all extern/intern posthantering
 • Skötsel och tömning av avfall/återvinning
 • Mindre service- och reparationsarbeten i fastigheterna
 • Möblering och anpassning av arbetsplatser

Utöver detta ska du hantera inkomna felanmälningar genom att följa upp och beställa ramavtalad entreprenör för åtgärder av dessa. Vi sätter stor vikt vid att leverera våra tjänster med hög service och kvalitet och erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete inom en spännande verksamhet. Tjänsternas placering är i Lund.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du är praktisk och händigt lagd samt att du klarar av tunga lyft. Du ska kunna arbeta både i grupp och på egen hand och behöver därför vara en driven person med god helhetsförståelse och förmåga att snabbt kunna sätta dig in i olika sammanhang och ta egna initiativ. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Arbetet innebär många kontakter med institutionens anställda på olika nivåer. För att trivas här är det viktigt att du har en flexibel och serviceinriktad inställning.

Du ska tycka om att lösa problem och komma med idéer till förbättringar och genomföra dessa med kollegor samt vara beredd på att växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen.

För att vara aktuell för tjänsten ska du:

 • ha lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med andra för uppdraget relevanta utbildningar
 • ha förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt
 • ha förmåga att kommunicera med kunder och kollegor på ett positivt, professionellt och tydligt sätt
 • ha B-körkort
 • ha goda datorkunskaper och behärska Office-paketet
 • ha goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
 • god fysisk pga det förekommer tunga lyft och arbete på hög höjd

 Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från Lunds universitet.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/457
Kontakt
 • Zoran Ivic, 046-222 43 14, zoran.ivic@service.lu.se
Facklig företrädare
 • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62, st@st.lu.se
 • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64, kansli@saco-s.lu.se
 • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66, sekocivil@seko.lu.se
Publicerat 2018-02-09
Sista ansökningsdag 2018-03-09

返回职位空缺页面