Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Enheten för Biomedicinsk Service

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Kravprofil
Enheten för biomedicinsk service behöver anställa en djurtekniker till deras djurhus i Malmö. På grund av verksamhetens utformning så är det ett krav på att du ska ha fyllt 18 år.

Arbetsuppgifter

Som djurtekniker kommer du att delta i det dagliga arbetet vilket avser tillsyn av djuren samt avelsarbete, bur och vattenbyte, rengöring av djurrum samt övriga utrymmen enligt de höga hygieniska rutiner som avdelningen tillämpar. Du verkar för god djurhållning och att försöksetiska principer efterföljs. Tjänstgöring kan förekomma både i Malmö och i Lund.

Kvalifikationer

På grund av verksamhetens utformning så är det ett krav på att du ska ha fyllt 18 år. Det är meriterande om du har grundläggande djurteknikerutbildning eller likvärdig utbildning, samt om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Lagen kräver att alla som arbetar med försöksdjur har adekvat dokumenterad teoretisk och praktisk utbildning och erfarenhet, vilket är meriterande. Om person som blir föremål för anställning saknar delar av sådan dokumentation kommer universitetet se till att nödvändig komplettering genomförs. Det är en stor fördel om du har jobbat med djur tidigare och är van vid att hantera dem. Kännedom om och praktisk erfarenhet av maskinell/teknisk utrustning inklusive autoklav och kemsluss som används i samband med burhantering är likaså meriterande. Du måste ha goda kunskaper i svenska och engelska språket såväl muntligen som skriftligen.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper som att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, lösa problem, ha god samarbetsförmåga och ett kreativt och positivt tänkande.

Övrigt

Anställningen är en visstidsanställning på heltid under cirka 8 månader.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/470
Kontakt
  • Lena Persson Feld, +46462220714
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62, st@st.lu.se
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66, sekocivil@seko.lu.se
Publicerat 2018-02-08
Sista ansökningsdag 2018-03-05

返回职位空缺页面