Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Institutionen för kliniska vetenskaper Malmö

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Utbildningssamordnare Läkarprogrammet, Malmö

Läkarprogrammet i Malmö avser anställa en utbildningssamordnare med övergripande ansvar för administrationen av programmets kurser. Lokalbokning och schemaläggning, för närvarande i TimeEdit, kräver en bättre samordning över hela programmet för att uppnå bättre lokalutnyttjande och en spridning av kunskaperna i schemaläggning och schemaändringar till alla kursadministratörer och kursansvariga. Förutom ett övergripande ansvar behövs direkt stöd i arbetet med administrationen av en eller flera kurser inom programmet.

 

Arbetsuppgifter 

  • Arbetsledande uppgifter inom administrationen av läkarprogrammets kurser och arbete med alla de uppgifter som handhavandet/administrationen av kurser kräver - i de administrativa system som utbildningen använder.
  • Driva och delta i utveckling av administrativa funktioner inom läkarprogrammet samt vara ett stöd åt programledningen.

Krav 

  • Administratörsutbildning och flerårig erfarenhet av administrativt arbete inom universitets- och högskolesektor.
  • Erfarenhet av de administrativa stödsystem (mjukvaror) som läkarprogrammet använder.
  • Erfarenhet av både kursadministration och examination.

 

 Övriga meriter:

  • Erfarenhet av samordningsarbete inom utbildningsprogram är meriterande.
  • God lokalkännedom inom SUS och hela medicinska fakulteten är mycket eftersökt.
  • God förmåga att kunna utrycka sig på engelska och svenska, i både tal och skrift.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Hänsyn kommer att tas till god samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka det administrativa arbetet inom avdelningen.

 

Villkor

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Instruktioner för ansökan Ansökan bör innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan bör även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.).

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/550
Publicerat 2018-02-16
Sista ansökningsdag 2018-03-02

返回职位空缺页面