Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Institutionen för kliniska vetenskaper Malmö

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.


Arbetsuppgifter: Isolering av primära pankreatiska öar, såväl som odling av klonala insulinsecernerande cellinjer. Genomförande av försök inom: hormonsekretion, genexpression, immunoblotting, immuncytokemi, bildbehandling med konfokal och superresolutionstekniker, mikrofluorimetriska och elektrofysiologi.

Kvalifikationer:

Krav: Masterexamen inom medicin, biologi, molekylärgenetik eller motsvarande. Befintlig god färdighet i majoriteten av de försök som avses utföras. God förmåga att planera, dokumentera och analysera försök, samt att sammanställa och presentera resultat i skrift. Befintlig grundläggande kunskap om diabetessjukdomen. Erfarenhet av ovanstående försök.
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform 临时职位(少于3个月)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/554
Kontakt
  • Erik Renström, +4640391157
Publicerat 2018-02-16
Sista ansökningsdag 2018-03-02

返回职位空缺页面