Lunds universitet, Konstnärliga fakulteten i Malmö, Teaterhögskolan i Malmö

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Teaterhögskolan Malmö, som är placerad mitt i Malmös kreativa Möllevångskvarter, är en del av den konstnärliga fakulteten vid Lunds Universitet. Årligen har drygt 100 personer Teaterhögskolan som sin studie- eller arbetsplats. Utbildningsuppdraget är 60 helårsplatser i form av fristående kurser, program på grund såväl som masternivå och forskning inom teater.
Teaterhögskolan i Malmö har en hög ambitionsnivå och vill vara en ledande utbildnings- och forskningsinstitution inom teaterområdet och samtidigt vara en relevant och öppen institution i Malmö. Vi erbjuder särskilt lovande och motiverade studenter och forskare en tydligt profilerad och internationell miljö, som förbereder för ett utmanande och föränderligt yrkesliv.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är av praktisk, administrativ och teknisk karaktär där stöd ges till två enheter – Teaterhögskolan och Konstnärliga fakultetens kansli.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att göra en allmän tillsyn och kontroll av lokalerna och hålla ordning i husen. I arbetsuppgifterna ingår mindre reparationsarbeten och monteringsarbeten, byten av lampor, lysrör och installation samt skötsel av teknisk AV-utrustning. Därutöver ingår att vara behjälplig att iordningställa lokaler vid olika typer av evenemang, varumottagning, transporter, posthantering, avfallshantering, hantering av passerkort, nycklar och låssystem samt inköp.

Viss administration i form av att besvara eller vidarebefordra e-post som har skickats till allmänna e-postadresser, registrering, färdigställandet av listor och insortering av dokument ingår också.

Kvalifikationer

För anställningen krävs:
- gymnasieutbildning
- utbildning inom bygg eller fastighetsservice eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer ger motsvarande kompetens - erfarenhet av servicehantverk
- kunskaper och erfarenhet av inkoppling och felsökning av AV-utrustning
- erfarenhet av olika låssystem avseende byte och mindre reparationer
- datorvana och erfarenhet av Office-paketet
- förmågan att kommunicera väl på svenska – framför allt i skrift, med tanke på att administration och besvarandet av e-post ingår i arbetsuppgifterna
- B-körkort

För anställningen krävs vidare en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är också av stor vikt att du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten, har ett strukturerat arbetssätt, är flexibel och har en utvecklad samarbetsförmåga. Om du dessutom har erfarenhet av inre fastighetsrelaterade serviceuppdrag eller utbildning och erfarenhet av arbete som snickare, målare eller elektriker är detta meriterande. Därutöver är erfarenhet av grunddatasupport meriterande.

Anställningsform 永久职位
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/567
Kontakt
  • Tf prefekt Sven Bjerstedt, 040-325578
  • Kanslichef Christian Möller, 040-325453
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-02-19
Sista ansökningsdag 2018-03-12

返回职位空缺页面