Lunds universitet, UB, Avd Samlingar, Verksamhetsområde Förvärv

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Universitetsbiblioteket, som är ett fristående bibliotek inom nätverket Lunds Universitets Bibliotek, är ett tvärvetenskapligt bibliotek med bas i omfattande samlingar av såväl tryckt som elektroniskt material. Biblioteket är också studiecentrum med 500 läsplatser. Universitetsbiblioteket har cirka 100 anställda.
Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att bedöma skick, omemballera, förpacka, märka och lägga färdighanterade dagstidningar på pall i den gamla depån utanför Kävlinge inför flytt till den nya depån i Lund. Tidningsoriginalen är i pappersband, paket, boxar eller inbundna i klotband och i varierande skick. I arbetsuppgifterna ingår även att lasta och lossa de förpackade dagstidningarna i fryscontainrar samt ställa upp dem på hylla i den nya depån. Arbetet är fysiskt krävande vid lyft och flytt av tunga tidningslägg.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har intresse av arbete med tryckt material. Du får gärna ha erfarenhet av hantering av skört och äldre material. Erfarenhet av magasinsflytt är särskilt meriterande, men även lagerarbete.

Du har gymnasieexamen och goda betyg i svenska, samhällsvetenskap och historia eftersom materialet speglar det svenska samhället.

Du har även god kommunikativ förmåga på svenska, särskilt i tal men också i skrift samt god datorvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig med mycket god samarbetsförmåga som samtidigt är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är också kvalitetsmedveten och har en utpräglad förmåga att arbeta strukturerat, noggrant och effektivt. Som person är du stabil och har god förmåga att bemöta människor i olika situationer.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 7
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hög och Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/3473
Kontakt
  • Gertrud Berger, tf Avd chef Samlingar, 046-2229172
  • Elisabeth Stålesjö, Avd chef stab & administration, 046-2229374
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-10-24
Sista ansökningsdag 2018-11-11

返回职位空缺页面