Lunds Tekniska Högskola, Institutionen för designvetenskaper

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Vid institutionen för designvetenskaper finns något som är unikt för Lunds universitet, Servicegruppen. Servicegruppen är en självstyrd grupp som består av fyra personer som ansvarar för planeringen av sitt dagliga arbete. Arbetet består till största del av lokalvård men innefattar även vaktmästeriuppgifter, inköp och posthantering.

Arbetsuppgifter

Som serviceassistent vid Institutionen för designvetenskaper arbetar du heltid med att sköta om vårt hus och ge service till såväl anställda som studenter och till andra personer som vistas i huset. Anställningen innehåller ett brett register av arbetsuppgifter. Arbetet är till största del lokalvård men det ingår även olika vaktmästeriuppgifter i huset, receptionsuppgifter, inköp, posthantering samt ansvar för vår AV-teknik.

Krav

  • Du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke och mycket god förmåga att ge service.
  • Du är händig och har ett intresse för teknik.
  • Du är bra på att uttrycka dig, både skriftligt och muntligt, på svenska.
  • Du talar och förstår engelska på vardagsnivå.
  • Då arbetet är mycket rörligt och det förkommer lyft och klättring i stegar är god fysisk kondition en förutsättning.
  • Du har god datorvana.    

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  Vi söker dig som kan och trivs med att arbeta i ett team, att ta egna initiativ, vara självständig och att ha eget ansvar. Du är positiv, har en utpräglad servicekänsla och mycket god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lokalvård.

Du behöver vara en flexibel och kreativ person och ha en god förmåga att samarbeta med studenter och andra anställda. Du söker gärna nya lösningar än att se problem och ser det som en förmån att få lov att på ett självständigt sätt sköta om vårt hus. Verksamheten är organiserad på ett sådant sätt att arbetet förutsätter ett aktivt lagarbete. Arbetet är stundtals intensivt, vilket innebär att man måste kunna prioritera mellan de olika arbetsuppgifterna. Du är vidare strukturerad, punktlig och kvalitetsmedveten. För den som är intresserad och uppfyller våra förväntningar kan vi lova ett roligt arbetet i en kreativ miljö. 

Hänsyn kommer också att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka servicegruppen samt verksamheten vid institutionen.

Villkor
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.

Instruktioner för ansökan
Ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter.

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/2648
Kontakt
  • Kristel Öhman, serviceassistent, 046-2229180
  • Maria Ingloff, serviceassistent, 046-2228064
Publicerat 2018-08-17
Sista ansökningsdag 2018-09-14

Zurück zu Stellenangeboten