Lunds universitet, Medicinska fakulteten, CRC

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Clinical Research Centre är ett modernt biomedicinskt forskningscentrum som är beläget på Skånes universitetssjukhus i Malmö och är en del av Medicinska fakulteten vid Lunds universitet. CRC och Wallenberglaboratoriet har ca 600 hyresgäster (500 på CRC och 100 på Wallenberglaboratoriet), 550 studenter och ca 3000 besökare per vecka.

Om anställningen

CRC Service i Malmö söker nu en servicetekniker för en tillsvidareanställning på heltid. En eventuell provanställning kan bli aktuellt.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du i huvudsak att arbeta med följande arbetsuppgifter: gods- och posthantering, fastighetsskötsel, beställningar och fakturahantering, gashantering, inventarie- och förrådshantering, tvätthantering, avfallshantering och arbete med CRC:s brandplan. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

I arbetet ingår även beredskapstjänstgöring en gång var femte till sjätte vecka.

Kvalifikationer

För anställningen krävs:

  • Utbildning på lägst gymnasienivå
  • Flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift
  • God datorvana och erfarenhet av Windows och Microsoft Office

Meriterande är fastighetsskötarutbildning från yrkesgymnasium.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska ha en professionell framtoning, vara positiv, serviceinriktad och ha lätt för att möta människor. Det är viktigt att du har en god initiativförmåga, en vilja att ta personligt ansvar samt en stark teamkänsla. En god samordningsförmåga, ordningssinne och förmåga att hantera stressiga situationer är ytterligare nödvändiga egenskaper.

Övrigt

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/2642
Kontakt
  • Hugh Connell, +4640391002
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-08-10
Sista ansökningsdag 2018-08-31

Tilbage til Ledige stillinger