Institutionen för experimentell medicinsk vetenskap

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Kravprofil

Forskargruppen Medical structural biology önskar anställa en biomedicinsk analytiker eller motsvarande. Kompetens inom biokemi och cellbiologi.

Arbetsuppgifter
Laborativt arbete såsom att odla humana celler och cellinjer och även till viss mån insektceller, olika biokemiska assays såsom Western blotting och ELISA, samt rapportering av forskningsresultat.

Kvalifikationer
Biomedicinsk analytikerexamen, eller motsvarande. Kompetens krävs speciellt inom biokemi och cellbiologi, erfarenhet av arbete med cellodling samt analys av proteinexpression med hjälp av Western blotting är ett krav. God kunskap inom grundläggande molekylära analysmetoder såsom PCR. RT-PCR, kloning och sekvensering är meriterande. Likaså är erfarenhet av arbete med insektceller och av "drug assays" meriterande.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/662
Kontakt
  • Karin Lindkvist, 046-2220000
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-04-09
Sista ansökningsdag 2018-04-28

Return to job vacancies