Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Medicinska fakultetens kansli

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Kravprofil

Akademisk examen och erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete inom universitets- och högskolesektorn

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i fakultetskansliets utbildningsavdelning där du får en central roll i att koordinera det utåtriktade arbetet med våra internationella masterutbildningar och studentrekryteringsfrågor. Arbetet med våra mastersutbildningar innebär att besvara programspecifika frågor om antagning och behörighet men också att vara ett praktiskt stöd till internationella studenter, tex att ordna välkomstevenemang och svara på frågor kring hur man orienterar sig i Sverige. I studentrekryteringsdelen ingår att koordinera rekryteringsarbetet, att uppdatera och förnya informationsmaterial samt att leda arbetet med våra studentambassadörer och utbildningsmässor. 

Kvalifikationer

Akademisk examen och erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete inom universitets- och högskolesektorn är ett krav. Arbetet kräver att du har erfarenhet att planera, koordinera och genomföra projekt. Meriterande är erfarenhet av antagningsfrågor och studentkommunikativt arbete och erfarenhet av framställan av olika typer av informationsmaterial.

Vidare är det också meriterande med projektledarkompetens och att du själv har erfarenhet av internationella studier. Tjänsten kräver att man har mycket god kommunikativ förmåga både på engelska och svenska samt hög social kompetens. Det är även viktigt att du är en kreativ och driven person. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, självständighet och att du är serviceinriktad.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat t.o.m 2018-12-31.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/1051
Kontakt
  • Anna Arstam, +46462220452
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-04-16
Sista ansökningsdag 2018-04-30

Return to job vacancies