Lunds universitet, Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Samhällsvetenskapliga fakulteten är ett av Sveriges ledande kunskapscentra för forskning och utbildning inom samhällsvetenskap och beteendevetenskap och bedriver verksamhet i både Lund och Helsingborg.

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi med c:a 55 anställda, 400 helårsstudenter och ett 25 tal doktorander kombinerar gamla anor med modern och högt internationaliserad forskning och utbildning. De senaste decennierna har institutionen varit mycket framgångsrik i konkurrensen om såväl fakultetsmedel som externa forskningsanslag. I tillägg till de många nationella och internationella samarbeten och nätverk som etablerats har institutionen nära kopplingar till ett brett spektrum av institutioner vid Lunds universitet. Centrala forsknings-och undervisningsområden områden är bl.a. ekonomisk geografi, utvecklingsgeografi, humanekologi och urban och social geografi samt GIS. Utbildningsmiljön är sedan länge starkt internationaliserad och flera av institutionens kurser och program vänder sig till internationella studenter. Institutionen bedriver sin verksamhet i moderna lokaler i centrala Lund.

Kravprofil
Arbetet ställer krav på att du både självständigt kan strukturera, planera, analysera, prioritera och hantera en stor mängd utbildningsadministrativa ärenden, samt ha förmåga till god kommunikation och nära samarbete med övriga kollegor inom administrationen. Rollen som utbildningsadministratör passar dig som är initiativrik, lösningsorienterad och flexibel, trivs med stor variation mellan rutinuppgifter och mer intensiva perioder samt har en hög grad av servicekänsla%

Arbetsuppgifter

 • Arbete i expeditionen, såsom mail- och telefonhantering, utdelning av tentor och inlämningsuppgifter, beställning av kontorsmaterial och enklare förtäring, lokalbokning med mera.
 • Arbete i Ladok, Nya, LUBAS, UBAS och Live@Lund
 • Administration och sammanställning av kursutvärderingar
 • Arbete med institutionens webbplats (Drupal)
 • Utbildningsadministration för studenter och doktorander
 • Administrativt stöd till institutionsledningen och studievägledare
 • Rådgivning till studenter

Övrig förekommande administration samt arkivering av kursmaterial

Kvalifikationer
Verksamheten är organiserad på ett sådant sätt att arbetet förutsätter ett aktivt lagarbete. Arbetet är stundtals mycket intensivt, vilket innebär att man måste kunna prioritera mellan de olika arbetsuppgifterna och kommunicera med sina kollegor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad, välorganiserad och kvalitetsmedveten och du bör uppskatta och gärna ha erfarenhet av ett utåtriktat och serviceinriktat arbete som innebär dagliga kontakter med studenter, kollegor och lärare. 

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform Määräaikainen 3-6 kuukautta
Anställningen avslutas 2019-01-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/1093
Kontakt
 • Agnes Djurfeldt, 046-2228423 eller agnes.andersson_djurfeldt@keg.lu
Facklig företrädare
 • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
 • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
 • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-04-04
Sista ansökningsdag 2018-05-20

Takaisin avoimiin työpaikkoihin