Lunds universitet, Lunds Tekniska Högskola, Inst för teknik och samhälle

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Institutionen för teknik och samhälle, avdelningen Trafik och väg bedriver forskning och högre utbildning inom trafikteknik, transport- och trafikplanering samt vägbyggnad. Fokus är på hållbara och attraktiva städer och storstadsregioner, vilket inbegriper säkerhet för oskyddade trafikanter, mobilitet bland personer med särskilda behov, samt utformning av hållbara transporter i form av gång, cykel och kollektivtrafik.

Arbetsuppgifter
Projektassistenten kommer att arbeta i ett antal forskningsprojekt med fokus på trafiksäkerhet under hösten 2018 och våren 2019. Arbetet kommer att inkludera datainsamling i fält, t.ex. observationer av beteende i trafik, intervjuer med trafikanter, analyser av videoinspelningar och trafikkonfliktstudier från video. Projektassistenten förväntas också aktivt bidra till diskussioner om praktisk planering av studier och analyser av resultaten.

 Krav

  • Utbildning: Magisterexamen med specialisering i trafik eller stadsplanering.
  • Kunskaper: Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift.
  • Kompetenser: Mycket goda kunskaper i officepaketet och ArcGIS. säker självständig användning av MS Word & Excel, ArcGIS.

 Övriga meriter

  • Utbildning: Certifierad trafikkonfliktobservatör enligt den svenska konflikttekniken.
  • Erfarenher: tidigare erfarenhet av att göra beteende- och trafikkonfliktstudier från video.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Hänsyn kommer att tas till god samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka det administrativa arbetet inom avdelningen/institutionen (samt bidra till dess framtida utveckling).

Anställningsvillkor
Tidsbegränsat anställd (100%), ca 1 år, med eventuell möjlighet till förlängning.
Startdatum:17.e september 2018 eller enligt överenskommelse.

Instruktioner för ansökan
Ansökan bör innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan bör även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.).

Anställningsform Contrat de durée déterminée, plus long que 6 mois
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/2589
Kontakt
  • Aliaksei Laureshyn, 046-2220000
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-07-27
Sista ansökningsdag 2018-08-10

Retour aux postes vacants