Lunds universitet, Internationella Miljöinstitutet (IIIEE)

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Internationella Miljöinstitutet (IIIEE) bedriver sedan 1995 undervisning och forskning i ämnet industriell miljöekonomi. Institutet bedriver ett stort antal externa forsknings- och utvecklingsprojekt och två internationella masterutbildningar. Mer information finns på institutets hemsida www.iiiee.lu.se

Arbetsuppgifter

Internationella Miljöinstitutet är en internationell enhet inom LU med ca 45 medarbetare från mer än 15 länder. Vi driver två internationella mastersprogram med studenter från hela världen och samarbetar med andra forskare i nationella såväl som internationella forskningsprojekt. Vi söker nu en administratör som är intresserad av att arbeta i denna internationella miljö och som är intresserad av administrativt arbete.

Rollen som administratör passar dig som trivs med en kombination av olika administrativa arbetsuppgifter inom både bl a utbildning och ekonomi, och som gärna samarbetar med andra administratörer, forskare och studenter. Arbetsuppgifterna innebär till stor del att administrera, koordinera och organisera.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Ekonomiadministrativa uppgifter, så som fakturahantering och inköpssamordning.
  • Utbildningsadministration för forskarstuderande, såsom registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet LADOK.
  • Utbildningsadministration för våra mastersprogram, så som registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet LADOK
  • Personaladministrativa uppgifter 

Kvalifikationer

Den sökande ska ha en allsidig administrativ erfarenhet, erfarenhet av utbildningsadministration, grundläggande kunskaper inom ekonomi samt grundläggande kunskaper inom personaladministration.

Arbetet som administratör innebär till stor del att ge service, vilket betyder att en väl utvecklad servicekänsla är en nödvändig egenskap. I arbetet ingår vidare en mängd sociala kontakter vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera på ett lyhört och effektivt sätt. Vi söker en kvalitetsmedveten person, som har en god helhetssyn och förmåga att strukturera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Du ska ha god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande att ha arbetat i administrativa system som används vid Lunds universitet. Internationella miljöinstitutet är i stor utsträckning en internationell arbetsplats med många anställda och studenter som inte talar svenska. Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift är ett krav. Språktest kommer att tillämpas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/3117
Kontakt
  • Erik Siebers, HR-administratör, 046-2223987
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-09-19
Sista ansökningsdag 2018-10-17

Wróć do ofert pracy